Mix per pane Integrale/celozrnná bezlepková zmes KOD: D1074
KÓD: D1074 doplatok na recept: 1,87€
Chlebova zmes je vyvážená zmes vybraných prísad s nízkym obsahom cukru , obohatená o pohánkovú múku a ryžové otruby .
Ideálne na prípravu chleba, focaccie a iných celozrnných pečív s rustikálnym vkusom.
Bez gluténu,prirodzene bez laktózy,bez pšenice,zdroj vlákien
Hmotnosť balenia: 1000 g
Kód: D1074
Pocet kusov v kartone: 6ks









Zloženie:
kukuričný škrob, ryžová múka, celozrnná pohánková múka 10,5%, tapiokový škrob, cukor, ryžové otruby 3%, vláknina psyllium, sol,zahusťovadlá:guárova guma, hydroxypropylmetylceluloza, extrakt z droždia
Môže obsahovať stopy horčice, sezamu a sóje.
Recept: 500g celozrnná múka Mix per pane (alebo 350g mix pre pane Integrale a 150 g Mix per pane), 400 ml vody (ak používate formu na pečenie, vodu je možné zvýšiť na 450/500ml podľa potreby), 20 g čerstvého droždia, 5 g soli, 20 g extrapanenského olivového oleja alebo klasický olej.Droždie pridáme do vlažnej vody a dôkladne zmiešame. Múku vložte do misy, pridajte kvasinkové kvasnice a dôkladne vypracujte. Potom pridáme olej a soľ a miesime dovtedy, kým nebude cesto homogénne-vláčne. Sformujeme a necháme kysnúť 90minút pri izbovej teplote. Cesto potom prepracujeme, dáme do formy a necháme kysnúť ďalších 20 minút. Pred pečením cesto potrieme olejom a pečieme pri teplote 180/200 ° C 50 minút.
| Energetická hodnota | (Kcal) 342 (KJ) 1451 |
| tuky | 1,0g,- z toho nasýtené tuky 0,2g |
| sacharidy | 78,0g,- z toho cukry 4.5g |
| vláknina | 4,5 g |
| proteíny | 2,9g |
| soĺ | 1,5 g |
Dodatočné parametre
| Kategória: | Bezlepkové potraviny na lekársky predpis - kódy |
|---|---|
| EAN: | 8008696028294 |
| EAN: | 8008696028294 |
| GMO: | Neobsahuje |
| Hydrogenované tuky: | Neobsahuje |
| Konzervačné látky: | Neobsahuje |
| Laktóza: | Neobsahuje |
| Pšeničný škrob: | Neobsahuje |
| Sója: | Neobsahuje |
| Vajcia: | Neobsahuje |
| Mlieko: | Neobsahuje |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
